KIERUNEK: INNOWACYJNOŚĆ

Ośrodek Transferu Wiedzy i Innowacji zaprasza do współpracy przedsiębiorców oraz osoby fizyczne zainteresowane podniesieniem swoich kwalifikacji poprzez udział w szkoleniach, seminariach, konferencjach i wizytach studyjnych organizowanych przez nasz Ośrodek lub naszych Partnerów.

Ośrodek dysponuje mobilną salą komputerową dla dziesięciu osób oraz dwoma salami konferencyjnymi - jedna dla 30 osób, druga dla 10 osób. Jesteśmy przygotowani do organizacji szkoleń zgodnie z indywidualnymi oczekiwaniami. Istnieje również możliwość wynajęcia sal innym podmiotom szkoleniowym.

Ośrodek nasz realizując swoje cele współpracuje z wysokiej klasy specjalistami z zakresu finansów, przedsiębiorczości, prawa, ekonomii i zarządzania. Większość naszych współpracowników to zarejestrowani konsultanci Krajowego Systemu Usług. Specjaliści nasi posiadają wiedzę na temat instrumentów wsparcia sektora MŚP dostępnych w ramach programów pomocowych.

Dzięki stałemu pogłębianiu wiedzy konsultanci Ośrodka Transferu Wiedzy i Innowacji mogą wspierać przedsiębiorców z terenu naszego kraju w zakresie przygotowania dokumentacji aplikacyjnej, wniosków konkursowych, biznes-planów, strategii rozwoju, analizy ekonomicznej przedsięwzięć gospodarczych zarówno pod potrzeby instytucji bankowych, funduszy pożyczkowych, jak i w ramach ogłaszanych konkursów dotacyjnych.

Zapraszamy do współpracy!